Hoge inzet strategie

Als speler bepaal je natuurlijk helemaal zelf hoeveel geld je per ronde gaat inzetten. De strategie kan uiteindelijk bepalend zijn of je gaat winnen of verliezen. Helemaal als je een spelletje als roulette of Blackjack speelt is inzetten ontzettend belangrijk. Je hebt namelijk lang niet altijd de controle over het spel. Soms win je en op andere momenten verlies je weer een paar rondes achter elkaar. Het is dan fijn als je het kan opvangen met een strategie. Als je een groot budget tot je beschikking hebt kan je een hoge inzet strategie gebruiken. Het is een strategie waarbij je net iets meer geld inzet, dan gebruikelijk. Maar hier kan je wel een hoop voor terugkrijgen.

Voordelen van een hoge inleg

Eén van de grootste voordelen van hoog inzetten is dat je kans maakt om een hoger bedrag te winnen. Je kan natuurlijk € 1 per ronde inzetten op Blackjack. Maar als je wint pak je slechts € 2. De echte winst is € 1. Dit tikt natuurlijk niet echt aan. Als je € 100 inzet kan je € 100 winnen. Dit zijn bedragen waar je wel voor wilt spelen. Het grootste voordeel is dat je gewoon meer kan winnen. Een ander voordeel is natuurlijk de spanning die erbij komt kijken. Het spelletje wordt natuurlijk een stuk spannender om te spelen als er echt iets op het spel staat.

Nadeel van hoog inzetten

Er zitten natuurlijk ook nadelen aan. Je loopt een risico als je hoog inzet. Elke ronde is er een risico dat je veel geld verliest. Als je € 1 verliest is het minder pijnlijk dan als je een ronde € 100 verliest. Een ander nadeel is dat je wel een budget tot je beschikking moet hebben om hoog in te zetten. Als je dit niet hebt adviseren wij vooral om niet met een inzet strategie voor een hoog budget te gaan spelen. De kans dat je binnen een paar rondes uitgespeeld bent is namelijk groot. Daarnaast moet je ook goed voorbereid zijn op een hoge inleg. Het is niet voor iedereen toegankelijk om een gokje te wagen met een groot budget.

Bepaal de inleg aan de hand van het tafellimiet

Ondanks dat je misschien een groot budget tot je beschikking hebt moet je wel rekening houden met het tafellimiet. Je hebt tafels met een limiet tot € 100. Als je € 100 per spin minimaal wilt inleggen loop je natuurlijk al snel vast. Vooral bij Martingale is dit helaas nog weleens een probleem. Gelukkig kan je een tafel uitzoeken met een hoger limiet. Bijvoorbeeld live blackjack of roulette. Ten eerste is dit een unieke ervaring om mee te maken. Ten tweede is de minimale inleg € 1 tot € 10.000. Dit zijn pas limieten waar je niet meer vast loopt als je al begint bij € 100. Je kan dan zelfs de Martingale toepassen zonder direct in de problemen te komen met het tafellimiet.

Kies voor een hoge inzet strategie die bij je past

Een hoge inzet strategie is noodzakelijk als je het spelletje tactisch wilt spelen en natuurlijk winnen. Er staat veel op het spel en dan moet het natuurlijk wel goed gaan. Gelukkig zijn er genoeg strategieën waar je uit kan kiezen als je een gokje met echt geld waagt. Uiteindelijk is het belangrijk om voor een strategie te kiezen die echt bij je past. Een strategie waar je ook echt achter staat en past bij de hoog inleggen. Er zijn verschillende systemen waar je uit kan kiezen. Vooral als je echt geld wilt winnen kan een goed systeem de moeite waard zijn. Maar je moet er wel achter staan als je deze met echt geld wil gaan inzetten.

Martingale past perfect bij een hoge inleg

Er is één systeem die echt perfect bij een hoge inzet past en dat is de Martingale. Met dit systeem ga je elke ronde je inleg verhogen net zolang tot je wint. Dit kan ook vrij fors oplopen. Stel je begint met € 1 dan kan je in een paar rondes op € 160 uitkomen. Een hoge inleg, maar de kans dat je met dit systeem wint is groot. Elke ronde verdubbel je namelijk als je verliest. Als je met roulette of blackjack wint pak je minimaal 2 keer je inleg. Je maakt daardoor meteen al je verliezen goed en je wint het potje!

Ga zelf met een hoge inzet spelen

Ben je benieuwd of je van een budget van € 2.000 misschien wel € 4.000 kan maken? Je ontdekt het door met een hoge inzet strategie te gaan spelen. Wie weet win je er een leuk bedrag mee. Door hoog in te zetten kan je zomaar een mooi bedrag te pakken krijgen. Je wint er in ieder geval meer mee dan als je een laag bedrag inleggen in het online casino.

€250 + 100 FS